En nog een WordPress site

De locatie

Fijn wonen in een aantrekkelijke wijk in een gemoedelijk dorp, dichtbij heidevelden, bossen, zandverstuivingen en verstilde meertjes. Grenzend aan de prachtige natuur van de Veluwe. Volop genieten van huis en tuin, van rust en ruimte. Het kan in de wijk De Veluwte, midden in het dorp in Uddel.

Tegenwoordig tellen Uddel en de directe omgeving ruim 4000 inwoners. Gelegen aan de rand van het Kroondomein Het Loo, het grootste aaneengesloten landgoed van Nederland, is het dorp een mooie uitvalsbasis voor uitgebreide wandel- en fietstochten.

Vanuit je achtertuin

Uddel ligt middenin een uitgebreid netwerk van prachtige fiets- en wandelroutes. Wild spotten doe je in wildpark en bezoekerscentrum Het Aardhuis. Om de hoek ligt ook het natuurreservaat Kootwijkerzand. Bovenin de uitkijktoren kijk je uit over de grootste zandverstuiving van West-Europa.

Shoppen in de stad

Niet alleen de natuur, ook de stad is niet ver weg. In 20 minuten sta je in hartje Apeldoorn of het bruisende centrum van Harderwijk. Beide plaatsen kun je vanuit Uddel ook goed met het openbaar vervoer bereiken. Je kinderen maak je blij met een uitje naar de Apenheul of pretpark Julianatoren.

Alle basisvoorzieningen

Behalve voor je rust, kun je in Uddel ook terecht voor andere basisbehoeften. Zo is er een supermarkt en een bakker, maar ook horeca en 3 basisscholen. Uddel kent een actief verenigingsleven en leuke evenementen, zoals een schaapscheerdersfeest, de bijenmarkt en een gezellige winterfair. Door de perfecte ligging, vlakbij de uitvalsweg van Uddel, sta je zo in het centrum van Harderwijk, Nunspeet of Apeldoorn.

Verkoop & informatie

Bosrijck Makelaars & Taxateurs
Tel. 0577-40 22 29
www.bosrijck.nl

Kok & Heijkamp Makelaars B.V.
Tel. 0341-46 70 00
www.kok-heijkamp.nl

Ontwikkeling & realisatie

Van Wijnen Projectontwikkeling Midden
Tel. 0341-55 36 44
www.vanwijnen.nl