En nog een WordPress site

De woningen

Waar ooit een oude fabriek stond, daar ligt nu De Veluwte, een aangename en comfortabele woonwijk. Hier woon je heerlijk ruim en groen. De architectuur van deze nieuw te bouwen woningen sluit naadloos aan bij de woningen die er al staan in De Veluwte. Uiteraard komen alle woningen tegemoet aan de moderne wooneisen. Extra’s zijn de standaard vloerverwarming op de begane grond en een eigen oprit met parkeerplek. Alle woningen zijn riant van opzet. Er is genoeg plek voor een grote hoekbank in de woonkamer en voor die extra lange eettafel waar de hele familie kan aanschuiven. En in de tuin past met gemak een uitgebreide loungeset. Speeltoestellen maken de buurt extra aantrekkelijk voor kinderen.

Er zijn nog enkele vrijstaande woningen en 1 comfortwoning beschikbaar. 

Bekijk beschikbaarheid via onze interactieve kaart

Vrijstaande woning (enkele beschikbaar)

De 4 luxe en bijzonder royale vrijstaande woningen staan aan de Elspeterweg en de Markveldweg. Iedere woning heeft een riante leefruimte, drie ruime slaapkamers, een grote tweede verdieping en is omgeven door een heerlijke tuin.

De comfortwoning (slechts 1 beschikbaar)

De comfortwoning is opgebouwd met witte stenen en een markante, eigentijdse entree. Daarmee is deze woning een opvallende verschijning in de wijk. In deze levensloopbestendige comfortwoning bevinden de slaapkamer en badkamer zich op de begane grond. Ook de comfortwoning ligt aan het autoluwe hof. Er zijn naast de comfortwoning nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar.

 

Twee-onder-een-kap (verkocht)

De 6 twee-onder-een-kapwoningen liggen aan een verkeersluw hof waar het autoverkeer beperkt is tot bestemmingsverkeer. Rust gegarandeerd. Karakteristiek voor de twee-onder-een-kapwoningen zijn de rode tinten baksteen waarmee de woningen zijn opgebouwd. Daarmee sluiten de woningen aan bij de bestaande bouw in De Veluwte.

 

Hoogwaardige afwerking

De woningen hebben een traditionele architectuur, aangevuld met stijlvolle moderne elementen als siermetselwerk en aangenaam grote raampartijen. De comfortwoning vormt een uitzondering. Deze woning heeft juist een in het oog springend ontwerp. De markante witte woning geeft de wijk een geheel eigen accent. Alle woningen worden gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen.

Interesse?

Wil jij ook wonen in deze fijne woonwijk? Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Bekijk onze interactieve situatiekaart voor de beschikbaarheid.
Wil je meer informatie? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in en we nemen graag contact met je op.

  • Persoonlijke gegevens

Verkoop & informatie

Bosrijck Makelaars & Taxateurs
Tel. 0577-40 22 29
www.bosrijck.nl

Kok & Heijkamp Makelaars B.V.
Tel. 0341-46 70 00
www.kok-heijkamp.nl

Ontwikkeling & realisatie

Van Wijnen Projectontwikkeling Midden
Tel. 0341-55 36 44
www.vanwijnen.nl