En nog een WordPress site

Comfortabel en eigentijds wonen

Een eigentijdse en riante comfortwoning op een schitterende plek. Met een woon-, slaap-, én badkamer gelijkvloers biedt deze woning een unieke kans op jarenlang woongenot. Deze bijzondere woning ligt aan een hof waar privacy en rust gegarandeerd zijn. De woning is opgetrokken uit hoogwaardige materialen en de opvallende architectuur maakt de vrijstaande woning tot een pareltje in De Veluwte. Voor het fraaie metselwerk is gebruik gemaakt van witte baksteen, met op de begane grond een antracietgrijze plint. De blikvanger is de bijzondere entree, uitgevoerd in zink. Wat een genot, wanneer alles klopt in een ontwerp!

Er is maar 1 woning beschikbaar. Bekijk hieronder de plattegronden en documenten of bekijk de ligging van deze woning in onze interactieve kaart.

Bekijk de interactieve kaart met de ligging

Fijne tuin

De heerlijke tuin biedt genoeg privacy en ligt grotendeels op het zuiden. De tuin is voorzien van een houten berging, met ruimte voor zowel fietsen als tuingereedschap.

Parkeren op eigen oprit

Op de eigen oprit parkeer je met gemak twee auto’s. Liever overdekt parkeren? Een stenen garage aan de zijkant van de woning is optioneel.

Downloads

Plattegronden comfortwoning

Interesse?

Wil jij ook wonen in deze fijne woonwijk? Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Bekijk onze interactieve situatiekaart voor de beschikbaarheid.
Wil je meer informatie? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in en we nemen graag contact met je op.

  • Persoonlijke gegevens

Verkoop & informatie

Bosrijck Makelaars & Taxateurs
Tel. 0577-40 22 29
www.bosrijck.nl

Kok & Heijkamp Makelaars B.V.
Tel. 0341-46 70 00
www.kok-heijkamp.nl

Ontwikkeling & realisatie

Van Wijnen Projectontwikkeling Midden
Tel. 0341-55 36 44
www.vanwijnen.nl