En nog een WordPress site

Vier vrijstaande woningen

De vier luxe en bijzonder royale vrijstaande woningen liggen aan de Elspeterweg en de Markveldweg. Deze woningen hebben een riante leefruimte, drie ruime slaapkamers, een grote tweede verdieping en zijn omgeven door een heerlijke tuin.

De opvallend ruime woningen hebben een traditionele architectuur. Twee woningen zijn opgetrokken uit mooie warmrode baksteen in diverse tinten, twee andere zijn uitgevoerd in een iets donkerder tint. Siermetselwerk accentueert de puntgevels en de toepassing van hoogwaardige bouwmaterialen kenmerkt alle woningen. Lichte accenten als helderwitte kozijnen en dakgoot en de lichtgrijze voordeur zorgen voor een modern tintje.

Er zijn nog 2 vrijstaande woningen beschikbaar. De woning wordt aangeboden met een uitbouw van 1,20 m aan de achterzijde. De badkamer en keuken kan je nog geheel naar eigen wens inrichten. Er is geen stelpost opgenomen in de koopsom.

Bekijk beschikbaarheid via onze interactieve kaart

Downloads

Plattegronden vrijstaande woningen

Interesse?

Wil jij ook wonen in deze fijne woonwijk? Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Bekijk onze interactieve situatiekaart voor de beschikbaarheid.
Wil je meer informatie? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in en we nemen graag contact met je op.

  • Persoonlijke gegevens

Verkoop & informatie

Bosrijck Makelaars & Taxateurs
Tel. 0577-40 22 29
www.bosrijck.nl

Kok & Heijkamp Makelaars B.V.
Tel. 0341-46 70 00
www.kok-heijkamp.nl

Ontwikkeling & realisatie

Van Wijnen Projectontwikkeling Midden
Tel. 0341-55 36 44
www.vanwijnen.nl